Pluto: maakt ict lifecyclemanagement makkelijk, snel en kostenbesparend

PLUTO staat voor PLannings- en Uitrol TOol. Een tool die met automatische notificaties, planningen, e-mails en interactieve handleidingen de communicatie en planning met eindgebruikers super eenvoudig en inzichtelijk maakt.

  • Nauwelijks inspanning voor uw IT-medewerkers.
  • Maximale efficiency en kostenbesparing.
  • Real-time inzicht in de status en voortgang van werkzaamheden.
  • Alles meetbaar.
  • Maximale eindgebruikerstevredenheid.
  • Lagere Total Cost of Ownership (TCO), meer doen met hetzelfde budget.
Pluto planning en uitrol tool hardware #6

Automatisering van de werkplekautomatisering

Alle afspraken, business rules en aanvullende wensen leggen we
digitaal vast in PLUTO, waarna scenario’s en processen automatisch verlopen. Voor alle werkzaamheden aan uw werkplekautomatisering. Van migratie tot reparatie. Van vaste werkplekken tot mobiele apparatuur. Op 1 locatie of door het hele land.

Meten is weten

Met PLUTO, heeft u een schat aan management-informatie. Zo ziet u online en real-time exact bijvoorbeeld hoe lang bepaalde werkzaamheden duren, no shows van eindgebruikers bij een afspraak, de actuele status van een uitrol en nog veel meer. Met alle gelegenheid om bij te sturen. Daarmee heeft u gefundeerde antwoorden bij eventuele klachten van eindgebruikers of op managementvragen.

ICT LIFECYCLEMANAGEMENT #5

Automatische notificaties en  afspraken plannen

Via een persoonlijke webpagina plannen eindgebruikers zelf online afspraken voor de werkzaamheden (vervanging, uitbreiding, update, reparatie). En de vele mutaties? De ervaring leert dat 40% van de afspraken wijzigt. Veranderingen in datum, tijd of locatie voeren eindgebruikers zelf in. Eindeloos plannen, rondmailen en -bellen is hiermee verleden tijd. Dat levert een flinke tijdsbesparing op en leidt tot hogere klanttevredenheid

Tijd en kostenbesparing

 

De digitale planning, aansturing en rapportage met PLUTO biedt maximale efficiency. Dit levert u een flinke tijds- en kostenbesparing op.


“Met PLUTO verzorgen wij uw complete werkplekautomatisering efficiënter en beter. Ongeacht waar u de hardware aanschaft.”
Ontvang onze whitepaper direct per mail
Meer weten over Pluto?

Er valt veel te vertellen over de voordelen van PLUTO. Maak daarom een afspraak voor een demo en overtuig u zelf.