Over ictlifecycle

Al meer dan 27 jaar ondersteunt ICTlifecycle bedrijven en organisaties wereldwijd bij de volledige levenscyclus van hun hardware, ongeacht waar die is aangeschaft. Van uitlevering op de werkvloer tot veilige en milieuverantwoorde afvoer. Wij werken voor middelgrote tot grote ondernemingen, waaronder nationale en internationale beursgenoteerde ondernemingen. Zowel met ICT-fabrikanten, -resellers, system integrators als eindafnemers.
Met ICTlifecycle heeft u een partner in huis die oog heeft voor mens, milieu en maatschappij.
U draagt hierdoor bij aan circulair en maatschappelijk ondernemen.

 

woordBasis van vertrouwen

  • > 35.000 werkplekken gemigreerd
  • > 600.00 assets afvoer per jaar
  • > 40 beursgenoteerde bedrijven in portfolio
  • 25 jaar ervaring
  • 65 medewerkers in vaste dienst
  • Wereldwijd actief

Certificeringen

Om onze slogan "goed geregeld" dagelijks waar te maken, zetten onze medewerkers zich met hart en ziel in. Onze certificeringen bieden u daarnaast extra zekerheid. Zo beschikken wij over:
ISO9001 gecertificeerd

ISO 9001

De internationale norm voor ons kwaliteitsmanagementsystemen

ISO14001 gecertificeerd

ISO 14001

De internationale norm voor ons milieumanagementsysteem

Blancco ITAD Gold Partner

Blancco ITAD Gold Partner

Blancco is wereldwijd de best gewaardeerde en gecertificeerde software voor dataverwijdering. Goedgekeurd door de Nederlandse Algemene Inlichtingen- en Veiligheidsdienst (AIVD). Voor gegarandeerd 100% dataverwijdering.

Niwo

NIWO

Voor het vervoeren, inzamelen, en verhandelen van bedrijfsafvalsto en zijn wij in het bezit van de NIWO-vergunning. Ook voldoen wij aan het ’besluit inzamelen afvalsto en & regeling vervoerders, inzamelaars, handelaars en bemiddelaars’ met
VIHB-nummer: UT509513VIHB.

Weeelabex

WEEELABEX

Wij werken volgens WEEELABEX (Waste Electric and Electronic Equipment LABel of Excellence). WEEELABEX stelt uniforme eisen aan inzameling, opslag, transport, verwerking, recycling en hergebruik van e-waste, verzorgt onafhankelijke audits en schrijft voor hoe verwerkte volumes en bereikte recyclingresultaten te rapporteren.

ministerie van infrastructuur en milieu

Ministerie van Infrastructuur en Milieu

ICT-apparatuur die het einde van de levensduur heeft bereikt, wordt in lijn met de wet- en regelgeving van het ministerie van Infrastructuur en Milieu ontmanteld en afgevoerd. Na de verwerking ontvangt de opdrachtgever een bewijs van verwerking.

IT Donations


ITdonations is een onafhankelijke stichting voor het duurzaam en verantwoord afvoeren van IT-apparatuur, GSM, PDA en smartphones waarbij de opbrengst naar een zelfgekozen goed doel gaat. Help anderen met uw afgeschreven apparatuur. Een prachtige invulling van uw MVO-beleid die bijdraagt aan het sociale en milieubewuste imago van uw organisatie.

IT Donations

Kennismaken met itdonations?

Wilt u meer weten?

Migreren? Verhuizen? Snel uitleveren aan nieuwe medewerkers? Of heeft u overtollige apparatuur aan te bieden? Ontdek in een vrijblijvend gesprek hoe wij ook uw afdeling ondersteunen bij ICTlifecyclemanagement.